Vés al contingut
1

S'instal.la un photocall dels Gegants de Pineda a l'Oficina de Turisme de la plaça de Catalunya

 

 

Des del cap de setmana els més petits es poden fer una foto amb els Gegants de Pineda. La colla pinedenca ha creat un photocall perquè els més petits s'hi puguin fer fotografies, i anar fent ambient de cara a la Festa Major. Es podrà veure durant els dies previs de la Festa Major, a l'Oficina de Turisme, a partir d'aquest cap de setmana i fins passada la Festa Major.

 

1

 

La colla de Geganters i Grallers de Pineda ha estrenat la nova imatge dels Gegants, amb un estil infantil amb l'objectiu d'acostar-los més a la canalla. Aprofitant la nova imatge, la colla ha creat tot un material didàctic així com elements de marxandatge, que es podrà comprar durant la Festa Major. En concret s'han creat samarretes per a infants, així com tasses per a l'esmorzar, llibretes, imants per la nevera, fulls per a pintar-los, nines fetes a mà, entre altres elements adreçats als infants.
 

Segons l'entitat, l'objectiu «no és fer diners per l'entitat, sinó més aviat fer entrar els gegants a les cases amb infants, perquè fa temps que ens ho demanaven».

 

1

 

Si voleu fer encàrrecs del material, podeu fer un mail a gegantspinedademar@hotmail.com o bé visitar el web www.gegantsdepineda.cat

També podeu fer encàrrecs a través del Facebook o Instagram de l'entitat.


 


 

El dibuix dels Gegants de Pineda també il.lustra el nou pòster de la XXXVII Trobada de Gegants de Pineda així com el tríptic que cada any edita la colla amb tota la programació de la Festa Major, i que es pot fer gràcies al patrocini de diverses comerços i empreses de Pineda. 

El dibuix és obra de la il.lustradora Glòria Fort de Vilanova i la Geltrú. És dissenyadora gràfica i llicenciada en Belles Arts i graduada en Arts Aplicades i Oficis Artístics i disseny de moda.