Vés al contingut
1

Ràdio Pineda et recomana llibres per llegir aquest estiu

Foto: Ràdio Pineda

 

 

Ràdio Pineda emet a partir d’aquest dimecres l'espai 'Recomana'm un llibre d’estiu» amb Ana Maria Mateo. Cada setmana, durant aquest mes d'agost, recomanarà novetats literàries de temàtiques ben diferents. Parlarà de novel·la històrica, negra, romàntica, thrillers, entre altres.

En aquest primer espai Ana Maria Mateu se centra en la novel·la històrica per recomanar tres llibres: pels amants de l’Antiga Roma parlarà del llibre ‘Roma soc jo’ de Santiago Posteguillo. També recomanarà el llibre ‘Lluny de Louisiana’ de Luz Gabás, per tots aquells que vulguin conèixer més sobre la colonització d’Amèrica del Nord per part dels espanyols. I per últim, Ana Maria Mateo també recomanarà el llibre ‘Esclava de la llibertat’ d’Ildefonso Falcones, una història fascinant que parla de la lluita per la llibertat de dues dones de color en èpoques diferents: la Cuba esclavista colonial i l’Espanya del sigle XXI.

L’espai s’emet aquest dimecres a 2/4 de 2 del migdia, en directe, a Ràdio Pineda. Un espai de foment de la lectura amb la col·laboració de l’escola d’Adults Natura, dins del Pla Lector.