Vés al contingut
1

Noemí Llorens, de Junts, defensa la celebració d'Arts d'Estiu "complint la normativa"

Noemí Llorens, de Junts per Pineda, ha defensat aquest matí la celebració del festival Arts d'Estiu, això sí, «complint la normativa». Ha dit a Ràdio Pineda que «és intolerable i denunciable que veïns de Bellamar estiguin rebent amenaces». També ha desmentit que Junts tingui cap responsabilitat amb la decisió de Costes de la Generalitat de no donar el permís per fer-ho a la platja, unes acusacions que han encès les xarxes socials.  Noemí Llorens ha afirmat que els «donen un poder que no tenen» i que l'únic que van fer l'any passat és escoltar els veïns i reunir-se amb ells, com van fer totes les forces polítiques.

Escolta AQUÍ l'entrevista

 

Noemí Llorens s'ha mostrat favorable al Festival i a buscar solucions. En l'entrevista d'aquest matí, programada inicialment per parlar de l'inici del mandat, Noemí Llorens ha recordat que les queixes pels volums i soroll «venen de lluny, d'abans que es celebrés Arts d'Estiu l'any passat». Ha dit que «el Festival va tirar endavant i els horaris i les normes no es van complir». Els veïns, que s'havien reunit amb el govern, també van contactar i es van trobar amb tots els grups de l'oposició. «També al febrer els veïns van fer una protesta i van omplir la sala de plens, demanant que se'ls escoltés i es busqués una solució intermitja, que permetés fer el festival i respectar la normativa i la legislació».

 

A banda d'aquesta qüestió d'actualitat, Noemí Llorens ha parlat de l'inici del mandat. Ha destacat que ara compten amb més experiència i, a més, ara tenen dos representants, ja que Joan Mora l'acompanya als plenaris. L'objectiu, ha dit, és fer feina, aportar i fer crítica constructiva quan calgui. Pel que fa a les Eleccions Generals, ha dit que cal anar a votar i ha expressat tot el seu suport a la candidata de Junts al Congrès, Míriam Nogueres, per defensar a Madrid els drets de Catalunya.

 

Mentrestant, s'està a l'espera del resultat de la reunió d'aquest matí entre l'Ajuntament i Costes per trobar una solució.