Vés al contingut
1

Un ‘Improshow’ de teatre improvisat obre aquest dijous les activitats del ‘JPK’ (Junts però Kontrolem)

 

 

Es tracta d’una proposta molt divertida, dirigida a joves a partir de 16 anys, que es fa aquest dijous a les 10 de la nit al pati de Can Comas. Encara hi sóu a temps d'apuntar-vos a través del formulari que trobareu a l’Instagram de l’Espai Jove @Canjalpi_espaijove o també a l’Instagram @jpk.pineda

Carlota Riera, educadora social de l’Espai Jove ha explicat que l‘Improshow’ és un espectacle de teatre improvisat on els i les joves assistents hauran d’escriure una frase abans de començar l’espectacle.

 

El projecte ‘JPK’ (Junts però Kontrolem) és el projecte d’Oci nocturn alternatiu de Pineda de les regidories de Salut, Esports, Cultura i Joventut. Aquesta és la tercera edició i té per objectiu oferir a les joves i els joves pinedencs una alternativa d’oci saludable. Per aquesta edició s’han preparat noves propostes com el Carnet JPK, que busca incentivar la participació oferint un obsequi a tots aquells que s’inscriguin en un mínim de quatre activitats.

A banda de l’Improshow també hi ha més activitats que podeu fer de forma individual o per parelles com ara un torneig de volei, un scape room pels carrers de Pineda, un Masterxef i la competició de futbol Pineda’s League. Les activitats es fan tots els dijous a la nit del mes de juliol i són gratuïtes.

 

 

1