Vés al contingut
1

Joan March: "Som el partit del sentit comú i la honradesa i sabem fer política ben feta"

 

Escolta l'entrevista a Joan March

 

 

Joan March ha fet la seva presentació com a candidat de Valents a Pineda en un acte a l'Auditori de Pineda. Ha dit que «presenten propostes reals en quatre eixos per millorar Pineda que són millorar l'economia del poble, millorar la seguretat al municipi, solucionar problemes que pateix sobretot la gent gran, i millorar la gestió municipal a l'Ajuntament». Joan March ha dit que «faran campanya per fer conèixer les seves propostes» i ha afegit que «són un grup de persones que només volen solucions per Pineda». També ha dit que «tenen un missatge seriós que presenta propostes reals».

Ha explicat que tenen moltes propostes perquè la gent tingui més oportunitats a Pineda, polítiques per ajudar a trobar feina, més seguretat, i crear orgull de poble. També ha assegurat que «té el compromís que grans empreses arribin a Pineda per allargar el sector del turisme, entre altres. També ha remarcat que «tenen tolerància zero amb les okupacions d'habitatges i volen augmentar el nombre d'efectius de la Policia Local i fer que les càmeres de vigilància funcionin de veritat». Finalment també proposen la creació de la Regidoria de la Gent Gran i una millor planificació municipal.


 

La nº 2 de Valents a Pineda és Isabel Plana

És advocada i empresària amb experiència en el món de l'advocacia, entre altre, al bufet Cuatrecases de Barcelona. Properament han anunciat un acte de campanya per presentar tot l'equip.

 

 

 

1