Vés al contingut
1

Calella i Pineda reclamen a la Generalitat la millora de la sortida i entrada de l’autopista al Rierany dels Frares

 

 

Els alcaldes Marc Buch i Xavier Amor traslladen per escrit al conseller de Territori del Govern, Juli Fernández, la necessitat d’adoptar mesures urgents com la il·luminació d’aquest tram per reforçar-ne la seguretat. Els dos alcaldes han signat un acord i han explicat que la zona de sortida de l’autopista «registra una sinistralitat evitable amb l’adopció de mesures ràpides i urgents com una senyalització més eficaç i una il·luminació que actualment és inexistent». Recordem que fa poques setmanes hi ha hagut un accident mortal d’un veí de Mataró, professor de l’Institut Joan Coromines de Pineda provocat per un grup de senglars.

 

1

 

1


 

Col.laboració entre els dos municipis

No és la primera vegada que els dos alcaldes col·laboren en temes vinculats als seus dos municipis. Fa uns mesos també es van trobar per posar les condicions per coordinar-se en matèria de seguretat. En la seva intervenció, Marc Buch ha volgut posar l’accent en la voluntat de col·laboració entre els dos municipis: “tenim un problema sobre la taula i per això fem aquesta reivindicació conjunta”.
Xavier Amor ha destacat «que cal aquesta coordinació i no existeixen els límits els veïns de les dues poblacions». L'acte s'ha fet a Calella.

 

1

 

1