Vés al contingut
1

Diego Sánchez (PP) presenta la seva candidatura a Pineda per les eleccions municipals

Foto d'arxiu

 

Diego Sánchez serà el candidat del PP a les Eleccions Municipals de Pineda i aquest divendres es fa la presentació de la seva candidatura. Es farà un acte a l'Auditori a les 7 de la tarda. Hi serà Dolors Montserrat, eurodiputada i portaveu PPE al Parlament Europeu i també Josep Tutusaus, Secretari Provincial del PP de Barcelona i Alcalde de Pontons. En l'acte també participarà el president local, Gerard Roig.

Diego Sánchez ha estat regidor a l'Ajuntament de Pineda des del 2003 fins el 2019. El darrer mandat el PP no va obtenir representació municipal i ara es torna a presentar amb l'objectiu de tornar a ser al consistori.

El candidat del PP a Pineda, Diego Sánchez, ha dit que «després d'un procés de reflexió, ara torna a tenir la il.lusió per presentar-se de nou a les Eleccions i per ell és tot un orgull».  Ha dit que «ténen un bon equip i un programa que podrà representar bé els pinedencs». Durant l'acte es presentarà l'equip de persones que l'acompanyaran i també part del programa electoral.