Vés al contingut
1

El Carnaval de l’Alt Maresme tornarà a omplir de festa i colors els carrers de Poblenou i Calella

Fotos d'arxiu 2020: Ràdio Pineda

 

 

Després de gairebé 3 anys sense rua, aquest dissabte torna el Carnaval de l’Alt Maresme a partir de les 7 de la tarda. La Rua comença a l’Avinguda Mediterrània de Poblenou i acaba a la Fàbrica Llobet i Guri amb l’entrega de premis i el ball del carnaval.

Organitzat per la comissió del Carnaval de l’Alt Maresme, amb la col·laboració dels ajuntaments de Pineda i Calella, el carnaval repartirà 15.000 euros en premis. Pere Moragues, membre de la comissió del carnaval ha explicat que una de les novetats d’aquest any és que abans de començar la rua hi haurà la figura del ‘Pregoner’ que explicarà tot el que passarà al Carnaval de l’Alt Maresme.

Aquest any desfilaran pels carrers de Poblenou i Calella 26 comparses i grups. La rua començarà a l’Avinguda Mediterrània de Poblenou, seguirà per l’avinguda Hispanitat, Rierany dels Frares per la zona ja de Calella, carrers Moragas, Jaume Balmes fins al carrer Jaume I, a la Nacional II. Just en aquest punt, Pere Moragues ha dit que estarà il·luminat amb dos torres de llum per donar més espectacularitat a la rua. La Rua acabarà a la Fàbrica Llobet i Guri amb l’entrega de premis i el ball de carnaval.

 

1

 

 

1