Vés al contingut
1

El Carnaval de Pineda ha tornat amb ganes de viure la festa al carrer

 

 

Després de dos anys que no s’ha fet per la pandèmia, aquest cap de setmana ha tornat el Carnaval a Pineda. Una festa molt viscuda i participativa. La única incidència ha estat el retràs de l'inici de la Rua Infantil de Poblenou, que per una incidència en una carrossa, va començar més tard del compte. El cap de setmana també s'ha fet una calçotada a Can Carreras, xocolatada de Carnaval a Les Creus i com és habitual, la Rua de Carnaval de Pineda i l'Escudellada del XIP, que compleix 35 anys.

La principal novetat del Carnaval a Pineda ha estat el canvi de recorregut i la instal.lació de grades i cadires a la plaça de les Palmeres per afavorir veure la Rua.

 

Aquí pots veure una galeria de fotos.


 

Rua infantil de Carnestoltes a Poblenou

Dissabte es va fer la Rua Infantil de Carnaval a Poblenou, amb la participació de les AMPES Poblenou, Antoni Doltra i Montpalau i l’Associació de Veïns Unió de Poblenou. Per una incidència en una carrossa va començar més tard del compte i va acabar amb una festa i xocolatada amb animació infantil al pati de l’Escola Antoni Doltra. Paral·lelament l’Associació de Veïns del barri de les Creus va celebrar la Xocolatada Popular.

 

1


 

Rua de Carnestoltes de Pineda

A la Rua de Carnaval de Pineda hi han participat 13 comparses d'entitats i escoles i altres grups. Van fer un recorregut per Plaça Sara Llorens, Passeig Marítim, avinguda Montserrat, carrer Barcelona, carrer Església, Pare Coll, i Plaça de les Mèlies.


 

Dimecres de Cendra

Dimecres de Cendra donarà per acabades les festes del carnaval a Pineda amb una sardinada popular a càrrec del XIP a partir de les 8 de tarda al pati de Can Comas.

 


21a Rua de Carnestoltes de l’Alt Maresme

Pels qui vulguin allargar més la festa, dissabte la Comissió de Carnaval d’Alt Maresme en col·laboració de l’Ajuntament de Pineda i de Calella organitzen la Rua de Carnaval de l’Alt Maresme. La rua circularà entre els dos municipis. A Pineda recorrerà l’avinguda del Mediterrani, l’avinguda Hispanitat i Rierany dels Frares.