Vés al contingut
1

El Consorci de Turisme del Maresme edita un mapa de rutes per fer senderisme a la comarca

 

El fulletó aporta informació sobre les rutes, com pot ser la distància, la durada o el desnivell, a més d’incloure un codi QR que dirigeix als itineraris complets al perfil de Wikiloc del Consorci. D’entre totes les rutes que apareixen al Wikiloc se n’han seleccionat 20 que abasten tota la comarca, que transcorren entre el mar i la muntanya.

També està assenyalada la Xarxa de Camins del Maresme, un traçat de camins i senders que uneixen totes les poblacions de nord a sud a través de 500 quilòmetres practicables a peu, en bicicleta i a cavall. No hi falta tampoc la Via Marina del Camí de Sant Jaume al seu pas per la comarca.


 

Dues entitats excursionistes de la comarca hi col·laboren, que són el Centre Excursionista de Mataró, que proposa assolir els cims de 30 turons del Maresme, i l’altre és de Calella Marxa, que planteja visitar 30 ermites del Montnegre i el Corredor.


 

El mapa s’ha editat en format físic per distribuir a les Oficines de Turisme, ajuntaments i Punts d’Informació Turística de la comarca, així com per mostrar al públic de les diverses fires de turisme en les que hi participa el Consorci. Estan disponibles en quatre idiomes: català, castellà, anglès i francès.