Vés al contingut
1

Vols guanyar una paleta ibèrica de Los Extremeños?

Vols guanyar una paleta ibèrica de Los Extremeños?


 

TERMES, CONDICIONS i BASES LEGALS GENERALS DE PARTICIPACIÓ EN LA PROMOCIÓ PALETA IBERICA LOS EXTREMEÑOS 2022

 

1.- ENS ORGANITZADORS DE LA PROMOCIÓ. Ràdio Pineda, emissora municipal de Pineda de Mar, de l'Ajuntament de Pineda, amb domicili al carrer Justícia, 25, baixos Pineda de Mar, organitza amb finalitats promocionals i de participació, el sorteig de 1 paleta iberica de Los extremeños


 

 

2.-DATA D’INICI I DATA DE FINALITZACIÓ.

La Promoció s’iniciarà el dia 19/12/22 i finalitzarà el dia 23/12/22. El sorteig que es farà el dia 23 a les 12h per instagram.


 

3.- REQUISITS DE PARTICIPACIÓ I MECÀNICA DE LA PROMOCIÓ. Els requisits de participació seran els següents: – Podran participar aquelles persones que resideixin a Espanya i siguin majors de 16 anys. – Poden participar mitjançant el post de Instagram a la plana de Ràdio Pineda on anunciem el sorteig, totes les vegades que vulguin etiquetant a diferents persones, El sorteig dels guanyadors de Instagram es farà a través de l'aplicació APP Sorteos.com

 

4.- CONDICIONS DE LA PROMOCIÓ I PREMIS. Les persones guanyadores es donaran a conéixer en directe per antena en el mateix moment que fem el sorteig. A més, ho sabrà a través del post de Instagram. El guanyador/a haurà de contactar amb Ràdio Pineda EL mateix 23 de JUNY.

 

5.- LIMITACIONS. El premi lliurat no serà transferible ni susceptible de canvis, alteracions o compensacions a petició dels Participants, no podent ser canviat per qualsevol altre producte ni per diners. S’estableix un termini de 48 hores des de la data de la concessió del premi, per a efectuar qualsevol reclamació.

 

6.- INSTAGRAM. La promoció no està patrocinada, avalada, administrada ni associada de cap manera a Instagram, pel que els participants alliberen a Instagram, de tota responsabilitat pels eventuals danys que es derivin d’aquesta.

 

7.- PROTECCIÓ DE DADES PERSONALS. Ràdio Pineda en cap cas recull dades personals dels participants. Les persones que participin al concurs via Instagram es responsabilitzen de l'ús que en fan d'aquesta xarxa social.

 

8.- CANVIS. Ens reservem el dret de modificar o ampliar aquestes bases promocionals, en la mesura que no perjudiqui o menyscabi els drets dels participants en la Promoció.

9.- LEGISLACIÓ APLICABLE I JURISDICCIÓ Aquestes bases legals es regiran de conformitat amb la llei espanyola.