Vés al contingut
1

La Vetllada de Santa Llúcia recull gairebé 2.000 € euros que es destinaran a projectes solidaris de Càritas

Fotos: Raquel Camps

 

 

La Vetllada de Santa Llúcia a benefici de Càritas de Pineda ha estat tot un èxit. Han recaptat gairebé 2000€ que es destinaran als diferents projectes solidaris de Càritas Pineda. La Vetllada s'ha fet aquest dimarts a la tarda amb molta participació i amb la solidaritat del públic que va venir a veure les actuacions i van participar en el sorteig de les dues paneres. Un any més s'ha viscut un ambient de germanor, amb una tarda plena d'actuacions i amb la tradicional desfilada de models de vestits de festa i de faralaes.

La presidenta de Càritas Santa Maria, Raquel Camps, ha agraït a tothom la implicació i col·laboració, i ha fet un balanç positiu de la vetllada, que permetrà reforçar econòmicament els projectes de Càritas d'ajut a les persones. Ha dit que «el que compta no és el que fem, sinò el que donem».

Raquel Camps també ha fet un agraïment a totes les persones que donen suport i fan possible els diferents projectes de Càritas.

Van actuar el grup de Teatre Les Meliets, Pau Murner amb un monòleg, l'Escola Municipal de Dansa de Pineda i el grup de sevillanes Virgen del Carmen dirigides per Mati Abellán. També es va fer la desfilada de vestits de 'faralaes' i la gran desfilada de models. Va presentar la vetllada Juanita Guerrero. Com és tradicional, es van rifar dues paneres. Els números guanyadors van ser 4142 i el 2078. Encara queda per sortir el guanyador o guanyadora que tingui el número 2078. Qui tingui la butlleta pot passar a recollir la panera a la botiga Rober del carrer de Mar 60.

 

1

2

 

3

4