Vés al contingut
1

Es convoca el concurs de cartells per la XIX Mostra Nacional de Teatre Amateur de Catalunya

 

Es poden presentar propostes fins al proper divendres 16 de desembre. El participant amb el cartell guanyador s’endurà un premi de 500€. La Mostra es farà a Pineda els dies 29, 30 d’abril i 1 de maig de 2023 i ara s'obre la convocatòria del concurs de cartells per trobar el que es convertirà en la imatge oficial. Les obres presentades han de ser inèdites i originals, els dissenys es poden elaborar en qualsevol estil o tècnica que permeti la fotoreproducció i la impressió.


 

El premi per al cartell guanyador és de 500 €. Caldrà que totes les propostes incloguin el logotip de la Mostra i la llegenda XIX MOSTRA NACIONAL DE TEATRE AMATEUR DE PINEDA DE MAR, ambles dates 29, 30 d’abril i 1 de maig de 2023


 

Es podran presentar les sol·licituds de participació en el període comprès entre el 1 de novembre i el 16 de desembre de 2022, ambdós inclosos, a l’Oficina d’Atenció al Ciutadà de Pineda o a la Seu Electrònica. Els cartells s’hauran de presentar en suport físic a l'Espai de Dinamització Cultural Can Comas o a l’Oficina de l’Atenció al Ciutadà.