Vés al contingut
1

Marcos Ortega repetirà com a candidat de Pineda en Comú a l'alcaldia per Pineda per les Eleccions Municipals

 

Foto d'arxiu

 

Escolta l'entrevista a Marcos Ortega

 

Aquest dijous s'ha convocat una assemblea extraordinària on Marcos Ortega ha estat escollit. Ha dit que té tota la la il•lusió, la força i el compromís per afrontar els nous reptes que necessita Pineda».

Un cop escollit l’alcaldable, el 'comuns' iniciaran «un procés d’escolta cap a la població de Pineda» i es faran reunions amb entitats, trobades de veïns i veïnes, amb els barris i els diferents sectors de Pineda. Han dit que «volen comptar amb la opinió de la majora social per la elaboració del programa electoral».

Marcos Ortega ha estat entrevistat avui a Ràdio Pineda i ha dit que «basarà el seu programa en quatre eixos que són: la millora de l'espai públic, la reducció de l'atur i la millora de l'economia local, la millora de l'atenció social de l'administració a Pineda, i l'aposta pel medi ambient». En aquest sentit ha dit que «és el futur i cal tenir-lo molt en compte». També ha explicat que «a Pineda li cal una modernització de l'espai públic que està molt envellit i li val un revulsiu».

 

Marcos Ortega és regidor a l'Ajuntament de Pineda des de 2015 per ICV-EUiA i posteriorment es va presentar per Pineda en Comú.