Vés al contingut
1

La pinedenca Míriam Iscla ha guanyat el premi a millor actriu de repartiment a la 5ena edició dels Premis Teatre Barcelona

Foto: Pau Carrió, twitter

 

 

La pinedenca Míriam Iscla ha guanyat el premi a millor actriu de repartiment a la 5ena edició dels Premis Teatre Barcelona per l'obra 'Crim i càstig' que es va representar al Teatre Lliure. Un nou premi i un nou reconeixement que suma Míriam Iscla, ja que també ha estat guardonada amb el Premi Margarida Xirgu per la seva interpretació en muntatges com ‘Crim i càstigi ‘Les bones intencions, que s'han representat aquesta temporada. El certamen, que compleix cinc anys de vida, reconeix gràcies al vot del públic escènic de Barcelona les millors propostes i professionals de l’escena que han passat per la cartellera durant la temporada 2021-2022. Més de 50 muntatges diferents optaven a guanyar en alguna de les 20 categories presentades.

Recordem que Míriam Iscla és un dels plats forts de la temporada de tardor a l'Auditori de Pineda. Actuarà el dia 6 de novembre amb la comèdia 'Les Bones Intencions' junt amb l'actor Joan Negrié.