Vés al contingut
1

L’Associació Contra el Càncer al Maresme i el Col·legi de Fisioterapeutes engeguen un programa d’activitat i nutrició per als malalts de càncer

 

Del 26 de setembre al 16 de desembre es desenvoluparà aquest programa de benestar corporal que combina l'exercici físic i l'alimentació saludable amb l'objectiu d'aconseguir un canvi en els pacients oncològics a través d’un estil de vida saludable, millorant la seva qualitat de vida. L’objectiu és que el participant adquireixi uns aprenentatges nutricionals, augmenti la resistència cardiovascular aeròbica i aconsegueixi una bona higiene postural per seguir una vida activa.

És un programa d’activitat física i nutrició per aportar als participants els beneficis d’una vida activa i una alimentació saludable millorant així la seva qualitat de vida. L’activitat, gratuïta i trimestral, comença avui, 26 de setembre, i està adreçada als pacients que hagin finalitzat els tractaments oncològics principals com cirurgia, quimioteràpia o radioteràpia.


Mitjançant tres cites setmanals, dues d’elles activitats de marxa nòrdica i, la tercera, d’educació nutricional per seguir desenvolupant un estil de vida saludable, els participants milloraran la respiració, la flexibilitat, la força i la mobilitat articular, augmentaran la resistència cardiovascular aeròbica i obtindran uns bons hàbits d’higiene postural alhora que assoliran una bona tècnica de marxa nòrdica.