Vés al contingut
1

Els pescadors de Pineda participen al Firamar de Sant Pol

 

L'Associació d'Amics a Vela Llatina El Mamelló de Pineda participa als actes de Firamar de Sant Pol. Dues barques pinedenques, La Rosita i la Natàlia, participaran a la trobada i també ajudaran a tirar endavant la 'Tirada a l'art' que es fa diumenge a Sant Pol.

També destaca la subhasta de peix dissabte a les 10 del matí.


 

Tirada a l'art amb la participació dels pescadors de Pineda

De diumenge destaca la tirada a l'art a les 9 del matí amb la participació dels pescadors de la Confraria de Pescadors de Pineda i El Mamelló. Com és tradició, el peix que es pesca és repartit entre els que ajuden a estirar el cap per fer la pesca.

 

1

 

1

 

1


 

Actuació de la Coral Montpalau

De Firamar també destaca un concert de cançó marinera, divendres amb la Coral Montpalau de Pineda i Sant Pol canta, havaneres de taverna amb les Anxovetes. Es farà divendres a 2/4 de 9 del vespre a la plaça de la Punta al preu de 5€ l'entrada amb copa de cava. I també hi haurà cantada d'havaneres dissabte a la nit amb Els Pescadors de l'Escala, PeixFregit i Port Bo.


 

1
Foto d'arxiu


 

Firamar

Firamar és una fira d'arts, oficis i motius mariners, que inclou també el Festival d'Havaneres de Sant Pol. Firamar es compon d'una part lúdico-festiva amb la celebració del festival d'havaneres, una altra de caire més didàctic, amb tallers i demostracions d'arts de pesca, i una tercera que inclou la venda i/o exposició de productes relacionats amb el mar que manufacturen els artesans i artistes. Tampoc falten els àpats més típics com la sardinada, els entrepans de seitó o el rom cremat.

Se celebra a finals d'agost al Passeig de la Punta i a la platja de Pescadors.

 

1
 

Consulta aquí el seu programa d'actes

https://www.santpol.cat/document.php?id=50663