Vés al contingut
1

ERC denuncia l’endarreriment de l’execució de les obres a l’N-II entre Tordera i Maçanet de la Selva

 


 

Els republicans denuncien un incompliment dels terminis d’execució d’obres en el tram de carretera de l’N-II, que va de la cruïlla de Can Bartrolí a Cal Coix, de 7,3 km. Segons ERC, l’incompliment comporta múltiples problemàtiques com ara restriccions, l’augment de circulació, sinistralitat i retencions.


Les Seccions Locals d’ERC a l’Alt Maresme (Calella, Pineda, Santa Susanna, Malgrat, Tordera i Palafolls) i La Selva (Blanes) han denunciat els repetits endarreriments en l’execució de la remodelació del tram de carretera entre la cruïlla de Can Bartolí a Cal Coix, de 7,3 Km, que hauria d’haver entrat en funcionament l’abril d’aquest 2022.

Després de l’aprovació del projecte d’execució el 2012, l’obra
es va adjudicar el 2018 a la constructora OHL per valor de 21,4 M€. Segons ERC «l’incompliment de terminis està comportant múltiples problemàtiques com restriccions per donar pas alternatiu als sentits circulatoris, l’augment de circulació i accidentalitat en vies secundàries com la GI-555 entre Sils i Hostalric, o les retencions constants a la GI-600 via que connecta Tordera i Blanes amb la C-32».



Davant aquesta negativa de desdoblament, ERC reclama al Ministeri de Transports, Mobilitat i Agenda Urbana que els vials de servei que s’estan executant garanteixin una bona permeabilitat transversal del traçat, de manera àmplia i no restrictiva, allà on sigui possible, per evitar col·lapses de la via principal, l’N-II, i que no s’endarrereixi més l’execució de les obres més enllà de l’última previsió establerta.



Imatge de portada. Font: El Punt Avui