Vés al contingut
1

L'actriu pinedenca Míriam Iscla, guardonada amb el Premi Margarida Xirgu

Joan Caimel/Ràdio Pineda

 

L'actriu pinedenca Míriam Iscla ha estat guardonada amb el Premi Margarida Xirgu "per la seva excel·lent interpretació" en muntatges com Crim i càstig i Les bones intencions, que s'han representat aquesta temporada. El jurat també ha destacat "el seu ofici i domini tècnic".


 

El Premi Margarida Xirgu s'atorga anualment des del 1973. L'impulsen la Federació de Grups de Teatre Amateur de Catalunya, l'Ajuntament de Molins de Rei i la revista Núvol. En edicions anteriors, el guardó ha reconegut actrius com Imma Colomer, Emma Vilarasau, Rosa Novell i Carme Elias.


1

L'obra «Les bones intencions», el 6 de novembre a Pineda

L'obra «Les bones intencions» de Miriam Iscla i Joan Negrié, està programada per aquesta tardor a l'Auditori de Pineda. Es podrà veure el 6 de novembre i és una història en to de comèdia sobre dos personatges que es pregunten com han arribat on han arribat.

Les entrades de la nova temporada de L’Auditori de Pineda estan a la venda a través de la web www.auditoripineda.cat, i també a Can Comas (plaça Catalunya 3, Pineda de Mar), de dilluns a divendres de 9 a 14 h.

 

1
Míriam Iscla, en la seva actuació a Pineda el febrer de 2020