Vés al contingut
1

Les joves promeses del Barça, Espanyol, Girona, Real Madrid i sis equips més competiran al torneig 'The Cup' a Pineda

 

Fotos. Ràdio Pineda

 

Pineda serà la seu per a la sisena edició del torneig de futbol juvenil 'The Cup' que aplegarà els juvenils del Barça, Espanyol, Girona, Real Madrid i sis equips més. També hi seran la Reial Societat, el Cádiz, el Pafos de Xipre i el conjunt local Aquahotel FC.

Avui s'ha fet la presentació a Can Xaubet amb la presència de Víctor Francos Díaz, secretari general Ministerio Cultura y Deporte. Ha dit que «serà un gran torneig esportiu i Pineda serà una bona seu del torneig».

També hi han estat presents el representant de la Generalitat; Josep Monràs i Galindo comissió informació i de seguiment de Cultura, Educació i Esports, Diputació de Barcelona; representant del Consejo Superior de Deportes, Xavier Amor i Martin, Alcalde de Pineda, Jorge Torres i Almirón, regidor d’Esport, Joventut i Platges, Manu Campás, director del torneig. Ha explicat que «serà una edició històrica, amb entrada gratuïta pels espectadors i que es podrà veure cada dia per Esport3».

També hi han estat presents els portaveus dels partits polítics a l'Ajuntament de Pineda.

 

1

 

Lluís Carreras, director esportiu torneig, ha dit que «arribaran els millors jugadors de bons equips de primera divisió i ha dit que estan contents de tornar al Maresme i a Pineda, que ha apostat molt fort per acollir el torneig».

 

L'alcalde de Pineda, Xavier Amor, ha explicat que el compromís és acollir tres anys aquest torneig a Pineda. Començarà el 18 d'agost a Can Xaubet de Pineda.

 

En paraules dels directors de la competició Lluís Carreras i Manu Campás, “Pineda ens ha acollit des del primer dia amb els braços oberts, i nosaltres estem encantats de poder tornar al Maresme, on va néixer la competició”. La presència dels equips juvenils del F.C. Barcelona i el Real Madrid és un atractiu per al moviment del municipi, que segons Víctor Francos demostra que “Pineda no tanca per vacances, sempre té energia per fer més coses”. En representació de la Diputació de Barcelona, Josep Monràs ha afirmat que “competicions d’aquest tipus són una gran oportunitat pel territori”.

L'alcalde de Pineda, Xavier Amor, ha explicat que el compromís és acollir tres anys aquest torneig a Pineda. Començarà el 18 d'agost a Can Xaubet de Pineda.


 

Del 18 al 21 d’agost, per Movistar i Esports 3

La competició arrencarà el dijous 18 d’agost i enfrontarà als equips juvenils de Barça, Reial Madrid, Espanyol, Girona, Reial Societat, Cádiz, el Pafos de Xipre i el conjunt local Aquahotel F.C. Els partits es podran seguir a través dels canals de Movistar i Esport 3, que en faran un seguiment exhaustiu, pendents de les noves perles d’un torneig juvenil que ja van disputar futbolistes ara professionals com Riqui Puig o Ilaix Moriba.


 

 

1

 

1