Vés al contingut
1

El fotògraf Òscar Sánchez Martos exposa a la Fundació Tharrats d'Art Gràfic 'Expedicion y aventura'

Foto: Ràdio Pineda

 


 

La mostra s'inaugura aquest divendres a les 19:30h de la tarda a Can Comas. Òscar Sánchez és un reconegut fotògraf que ha guanyat diversos premis internacionals i ha rebut dues Mencions d'Honor als International Photography Awards i considerat com un dels millors fotògrafs del món. Òscar Sánchez ha explicat a Ràdio Pineda que les fotografies de natura són la seva passió. En aquesta mostra podrem veure una exposició de 40 fotografies d'alguns dels seus viatges a Escòcia, Itàlia, Àustria, Espanya i les costes de Catalunya.

 

La inauguració de l'exposició 'Expedicion y Aventura' és aquest divendres a les 19:30h a la Fundació Tharrats d'Art Gràfic, a Can Comas i es podrà visitar durant tot l'estiu. Amb aquesta mostra, la Fundació Tharrats torna a reactivar l'activitat després de dos anys tancada per la pandèmia.


 


 

Òscar Sánchez, la passió de la natura en estat pur


 

El passat 2020 també va tenir una menció especial amb una fotografia que barreja una imatge submarina amb una imatge de la posta de sol damunt del mar, i que es va fer a la desembocadura de La Tordera durant el mes de febrer. Ha participat en certàmens a Londres, Austràlia i el Japó. El fotògraf pinedenc fa moltes fotografies a l'Alt Maresme, i també a Pineda en diversos punts.


 

Altres premis

Òscar Sánchez ha obtingut altres premis destacats com el Trofeu Carpinell del Foto Film Calella, el 2016 amb una fotografia de les Torretes de Calella.

També ha guanyat el premi Món Photo Summer de Lloret de Mar, entre altres guardons. I també ha participat en altres certàmens d'arreu del país.


 

Aquí pots trobar un enllaç perquè el coneguis millor

https://www.instagram.com/tv/CVAuuLlKKg5/?utm_source=ig_web_copy_link

 

 

 

2