Vés al contingut
1

Bon ambient i moltes ganes de fira a la Fira d’Entitats

 

Fotos. Ràdio Pineda

 

Ha estat un cap de setmana on s’ha respirat molt bon ambient a la plaça de les Mèlies. Les entitats tenien moltes ganes de tornar a veure la plaça plena d’estands i també de ser-hi, després del parèntesi de dos anys a causa de la pandèmia.

En aquesta 22ena edició s’han programat activitats noves com un concert dissabte al vespre i un espectacle d’animació infantil diumenge al migdia, així com també unes dinàmiques dirigides a les entitats, propostes sorgides arran del Procés Participatiu que s’ha fet a Pineda per millorar la Fira d’Entitats. El bon temps ha acompanyat i ha fet que molt de públic visités els estands i gaudissin de les diferents activitats que s’han fet durant el cap de setmana. Ràdio Pineda també hi vam ser amb una programació especial durant la fira, amb emissions en directe des de la plaça, on les entitats que vam entrevistar van mostrar la seva satisfacció amb la tornada a la normalitat de la Fira. 

 

Un cap de setmana que ha donat per molt amb activitats i actuacions de balls, tallers diversos, sortejos, degustacions culinàries, actes de solidaritat i activitats esportives, amb la presència del Pubillatge pinedenc. L’alcalde de Pineda Xavier Amor ha dit que la Fira d’Entitats d’aquest any ha estat un èxit gràcies a la participació i l’esforç de les entitats que hi han participat.

 

Recordem que dissabte a la tarda les entiats van poder participar d’unes dinàmiques, en format jocs, sorgides del Procés Participatiu per aprofundir el treball que s’ha estat fent aquestes últimes setmanes i alhora, començar a treballar per la Fira d’Entitats de l’any que ve. El seu responable Ricard Urbistondo de la Cooperativa Doble Via va explicar que l’objectiu és generar més caliu i més relació entre les entiats.

 

La fira acabava aquest diumenge al migdia amb una fideuada popular a càrrec del XIP i que també va ser tot un èxit. Ha estat un dia i mig intens, ple d’activitats a Pineda on les entitats s’han donat a conèixer. La Fira d’Entitats també ha servit per mostrar la intensa vida associativa del municipi.

 

1

 

1

 

1

 

1

 

1
 

80 persones van participar a la bicicletada familiar de diumenge

Es va fer coincidint amb la Fira d'Entitats de Pineda amb un recorregut d'una hora pels carrers de Pineda, fins a arribar a l'ermita de Sant Jaume. Hi van participar famílies i infants ben petits. La inscripció era gratuïta i es van fer sortejos de regals a l'arribada.

 

1

 

1