Vés al contingut
1

Ezequiel Ramírez es proclama campió de Catalunya de culturisme i competeix al campionat d'Espanya

 

Escolta aquí l'entrevista

 

Ha guanyat la medalla catalana a la categoria Men's Physique Master i també la categoria Men's Physique Fitness. Aquest cap de setmana competeix a la població de Trillo a Guadalajara per participar al campionat estatal. Ezequiel Ramírez ha dit que «no ha tingut gaire temps de celebrar el campionat català, que ja li toca competir a l'espanyol on hi trobarà molt de nivell». Ha dit que cal estar molt concentrat per que en només un minut, ha de demostrar el treball fet durant mesos.

 

1

 

L'esportista també ha explicat que és molt important mantenir la concentració més que un entrenament específic de gimnàs. Ha dit que «a la seva categoria es valora que hi hagi un gran equilibri entre la musculatura, però amb harmonia i una bona posada en escena el més natural possible i que no sigui forçada».

Ha dit que «darrera dels campionats hi ha un gran entrenament, amb sessions de musculació i cardiovascular i vetllant per la bona alimentació en tot moment». Ha dit que «s'ha de saber tenir els peus a terra» però «qui vol competir gaudeix de la preparació». També ha afegit que «tothom pot estar millor amb el seu cos, dedicant temps per cuidar-lo» però ha matisat que «els beneficis arriben quan es fan de forma saludable amb una alimentació correcte i respectant el descans». També hi té a veure l'aspecte genètic i sobretot l'alimentació.

Ara Ezequiel Ramírez competeix el cap de setmana pel Campionat d'Espanya on espera fer un bon resultat.

Si les coses li van bé es prepararà pel Campionat del Món.

 

1