Vés al contingut
1

Festa al Taller Horitzó amb motiu del concurs de dibuix d'Uniamar Pineda

El taller Horitzó ha celebrat l'entrega de premis del Concurs de Dibuix que organitza Uniamar Pineda des de fa set anys. Té per objectiu visibilitzar la tasca que fan des del Taller i la Fundació Marpí per les persones amb Discapacitat, i alhora, ser una celebració anual i un moment de trobada. Amb la Pandèmia, el concurs s'ha mantingut però la festa no s'ha pogut organitzar durant dos anys. Aquesta setmana ha tornat, i va comptar amb la col·laboració de la cantant María Muñoz, que va amenitzar la trobada i va fer ballar els assistents.

 

Entrevista a José Antonio Canillas, Quim Burjons i Clara Moreno

 

1

 

Quim Burjons, president de la Fundació Marpí, ha destacat la importantcia de totes les accions per la inclusió de les persones amb discapacitat. José Antonio Canillas, director del taller Horitzó, ha explicat que la pandèmia ha fet aturar moltes activitats, i poder reprendre aquesta festa és molt important. S'ha mostrat molt agraït a la directora d'Uniamar Pineda que mantingui aquesta festa. La directora d'Uniamar Pineda, Clara Moreno, ha dit que el taller Horitzó i la Fundació Marpí estan fent una gran tasca, que cal visibilitzar. Clara Moreno també ha agraït la col·laboració desinteressada de la cantant María Muñoz, que va amenitzar la festa.

 

 

Als micròfons de Ràdio Pineda, María Muñoz va dir que va estar molt satisfeta de participar, i que ho ha viscut amb molta emoció.

1

1