Vés al contingut
1

El ple d'avui tractarà la modificació de l'Ordenança Fiscal de la plusvàlua

 

És la nova ordenança sobre l'increment de valor dels terrenys de naturalesa urbana. S'ha de pagar l'impost sobre l'increment del valor dels terrenys de naturalesa urbana, també conegut com a plusvàlua, quan es ven, dóna o hereta un habitatge o un altre immoble. Amb la nova llei ara ha canviat el seu càlcul i els ajuntaments en seran els més afectats.

El ple d'avui porta a aprovació la modificació de l'acord relatiu a la classificació empresarial de la Societat Municipal VIA A PUNT SL, i un dictamen relatiu a l'aprovació de l'increment de retribucions del personal laboral i funcionari

També porta a aprovació les Bases generals de subvencions a entitats, de l’àmbit de l’Àrea de Qualitat de Vida i les Bases reguladores del "IV Premi Treballs de Recerca, curs escolar 2020/2021".


 

El ple donarà compte dels informes de morositat i període mig de pagaments referits a l'Ajuntament de Pineda, l'organisme autònom Fundació Pública Municipal Joan Josep Tharrats d'Art Gràfic i la Societat Mercantil municipal Via a Punt SL, corresponents al 4t. trimestre de 2021.

També porta a ple els acords de la Junta de Govern Local i l'apartat de mocions. En Marxa Junts per Catalunya en presentarà una a propòsit de l'atenció a la gent gran a les entitats bancàries. Mentrestant, ERC-JxPineda també anuncia una moció per a la participació de Pineda en la Mostra Literària Maresme. Finalment hi haurà el torn obert de paraules.


 

El ple és a les 5 de la tarda. El podeu escoltar a www.radiopineda.cat i a l'app de Ràdio Pineda i al canal You Tube de l'Ajuntament de Pineda.