Vés al contingut
1

Els equips del Prat Triatló guanyen la Trirelay Duatló de Pineda

 

Fotos. Ràdio Pineda

 

Tant l'equip masculí com el femení s'han emportat la victòria a la prova pinedenca que ha comptat amb molts equips de tot Catalunya. És una prova elèctrica i trepidant, al fer de forma consecutiva i encadenada, 3 duatlons. És una prova on cadascun dels 3 integrants de cada equip realitza un duatló Super Sprint en la seva totalitat, abans de passar el relleu al següent membre del seu equip. La classificació final està determinada pel temps entre la sortida del primer participant i l'arribada del darrer rellevista.

 

1

 

1

 

1

 

Els guanyadors de la categoria masculina han dit que «estan molt contents de ser els guanyadors i han dit que s'han trobat molt bé en tot moment».

L'equip de femines que també ha guanyat, ha dit que «els ha funcionat la seva estratègia i han destacat el recorregut i la organització».

 

La pinedenca Anna Flaquer de l'equip Katoa també ha fet una bona cursa i ha dit amb les seves companyes Txell i Núria, que «formen un bon equip i estan a l'espera de fer una bona temporada».

 

També d'aquest equip, el cadet Álvaro Gallardo ha quedat campió de Catalunya i per tant, és un dels equips més forts de Catalunya.

 

1
 

 

 

Cursa de 3 km

3Km de cursa a peu per un circuit totalment pla i 100% asfalt en format d'una sola volta per Pineda
El primer rellevista realitza una volta en un circuit parcialment diferent, durant el primer quilòmetre, amb la finalitat que el grup de corredors es pugui estirar amb més comoditat. 2n i 3r rellevista per Circuit pla i asfaltat de 1,5km d'anada i 1,5km de tornada.

Bicicleta, 7 km

El tram de bici, consisteix en realitzar dues voltes de 3,5 km en sentit contrari a la circulació (sentit horari).
Es tracta d'un circuit totalment pla, per tant, molt ràpid on caldrà prendre atenció a les rotondes


 

Cursa de 1,5 km

100% asfalt, fent 750m d'anada i 750m de tornada.

 

1

 

1

 

1
 

Hi col.labora l'Ajuntament de Pineda i té el patrocini de diverses empreses locals i comarcals.