Vés al contingut
1

ERC-JxP farà diumenge un acte reivindicatiu per demanar que s'acabin les obres de la Biblioteca de Poblenou

 

Segons asseguren, «ja fa anys que els veïns de Poblenou esperen tornar a tenir la biblioteca operativa al barri». Per això han organitzat un acte reivindicatiu aquest diumenge amb el nom 'Biblioteca a Poblenou ja!'. S'han anunciat actes com ara conta-contes infantils, la premsa del dia, i un intercanvi de llibres. Asseguren que «ni que sigui per un matí, els veïns tindran una biblioteca».

La regidora portaveu d'ERC-JxP i també Diputada al Parlament de Catalunya, Mònica Palacín, ha dit a Ràdio Pineda que «el tema ve de lluny, quan l'any 2017 es van anunciar les obres en un acte a la mateixa plaça, i fins a data d'avui no han acabat». Mònica Palacín ha dit que «no veuen que s'hagin reprès les obres tal i com s'ha anunciat» i per això asseguren que «cal acabar les obres perquè és una necessitat del barri».

 

També ha informat que hi haurà un micròfon per a poder fer aportacions per part dels veïns. ERC-JxP ha informat que qualsevol persona que hi vulgui col.laborar amb l'acte pot demanar-ho a pineda@esquerra.cat


 

L'acte es fa diumenge a la plaça de la Biblioteca de Poblenou a partir de les 10 del matí fins la 1 del migdia.

 

1