Vés al contingut
1

Mario Moreno és el nou president de la Hermandad del Rocío de Pineda

Fotos. Joan Caimel

 

Diumenge es va celebrar a Santa Maria l'acte del Canvi de Junta en una missa presidida pel Bisbe de Girona, Francesc Pardo i Mossèn Enric Tubert. També hi ser present l'alcalde de Pineda Xavier Amor, diversos regidors i regidores i el Pubillatge de Pineda, la Pubilla de Catalunya i el pinedenc Joan Grebol com a Hereu de Catalunya. També hi eren comandaments de la Policia Local i la Guàrdia Civil i tots els membres de l'entitat pinedenca.

 

1

 

Mentrestant, Esther Cobo continua com a Hermana Mayor a l'espera de poder celebrar el Rocio, tal i com es fa tradicionalment. Mario Moreno ha dit a Ràdio Pineda que «tota l'entitat espera poder superar el moment actual i poder viure la seva fe i les seves tradicions».

 

1

 

1

 

1

 

El nou president ha dit que «a l'entitat totes les idees es treballen entre tots i ara volen agafar empenta per tornar a celebrar les seves activitats encara que algunes s'han de fer a l'aire lliure».

També ha dit que «preparen festes per Nadal». Ha dit que «són una entitat de caràcter espiritual i que ho viuen com una família». Ha recordat activitats com ara el Rosari que van celebrar fa uns mesos pels carrers del centre de Pineda.

Ha dit que «esperen poder celebrar el Rocio de Catalunya» i ja comencen a pensar com organitzar-ho juntament amb les altres entitats catalanes. L'entitat pinedenca és la tercera més antiga de Catalunya.


 

 

1

 

1

 

1

 

1


 

1