Vés al contingut
3

El CCR celebra la Diada del Centre aquest diumenge i presenta una nova temporada plena de teatre

Foto: Ràdio Pineda

 

Escolta AQUÍ l'entrevista

 

Diada del Centre

 

A les 10 del matí es farà l'ofrena floral i la lectura d’un manifest al Cementiri de Pineda, on descansen les restes del Reverend Antoni Doltra, fundador de l'entitat, per commemorar els 85 anys de la seva mort. Recordem que Mossèn Antoni Doltra va ser assassinat per milicians anarquistes durant els primers dies de la Guerra Civil. El dia 1 d'agost va ser capturat a la rectoria de Pineda i posteriorment va ser afusellat al terme municipal de Palafolls juntament amb un frare caputxí d'Olot que aquells dies era a l'Alt Maresme. Antoni Doltra va rebre sepultura posteriorment al cementiri de Pineda d'on era el rector. Recordem que va ser el fundador del Centre Cultural, el 1930.

 

1

Ester Deprius als estudis de Ràdio Pineda

 

A les 11 del matí es participarà a la missa de Santa Maria de Pineda on s'ha anunciat que es farà la benedicció del nou estendard del CCR. A les 12 es farà la presentació de la temporada artística 2021/2022 del CCR a la Sala Gran. En aquest acte, es farà entrega del títol ‘Soci d’Honor’ al Molt Honorable Pere Aragonès i Garcia, President de la Generalitat de Catalunya.

 

Ja es pot ocupar el 100% de la sala. Cal fer reserva de localitats al telèfon 633669090 o al mail ccrpinedademar@gmail.com


A les 2 del migdia es farà el dinar de germanor per celebrar els 90 anys més 1 del Centre Cultural i Recreatiu de Pineda. El dinar es farà al Restaurant Pura Brasa. S'ha garantit el compliment de les normes de higiene davant la situació encara de pandèmia. L'espai estarà desinfectat i els coberts estaran higienitzats i embossats per preservar-ne la seva màxima higiene. El personal també està format en els protocols de restauració Covid19 segons ha informat el CCR. L'aforament està limitat a 100 persones. El preu és de 28€i de 16€ el menú infantil.

Inscripció a ccrpinedademar@gmail.com o al WhatsAPP 633 669 090.

A les 6 de la tarda es farà l'estrena de l'obra '7 anys'.


 

2
 

 


 

Escola de Teatre Artur Iscla

Han començat les classes a l'Escola de Teatre Artur Iscla de Pineda i enguany l'escola compta amb 170 alumnes, entre infants, joves i adults, i les sessions es fan entre els dijous i dissabte.


 

 

41è Concurs de Teatre Premi Vila de Pineda

El proper mes de gener de l’any vinent, començarà l’edició número 41 del Concurs de Teatre Premi Vila de Pineda. S'ha tancat el termini per inscriure i presentar les propostes. S'ha notat moltes ganes de fer teatre i s'hi han presentat 50 grups diferents de totes les demarcacions catalanes entre els que hi un grup de Maó (Menorca) i un altre de Fraga (Franja de Ponent, Osca).

Ara, la tasca de la comissió organitzadora és seleccionar a sis grups després d’haver vist tots els muntatges. El calendari del concurs es coneixerà el proper diumenge 17 d’octubre.


 

És només l'arrencada del CCR, que vindrà carregat amb una nova temporada de teatre i actes culturals a Pineda.