Vés al contingut
1

Les Ordenances Fiscals es congelen per l'any 2022 a Pineda

Foto d'arxiu

 

Escolta aquí l'entrevista a l'alcalde de Pineda, Xavier Amor

 

El ple d'avui dilluns porta a aprovació les Ordenances Fiscals de l'Ajuntament de Pineda per al 2022 que es congelen per l'any que ve. L'alcalde de Pineda, Xavier Amor, ha dit que «l'equip de govern congelarà els impostos i taxes, i incorpora noves bonificacions per a noves construccions amb plaques solars».

L'equip de govern del PSC porta a aprovació una mesura de suport al sector empresarial i turístic per rebaixar la taxa d'escombraries un 30% dins del Pla de Reconstrucció. La bonificació ja es va aplicar l'any passat en diversos sectors, i l'alcalde pinedenc ha dit que ara «s'aplicarà als càmpings i hotels i a grans industrials».

El ple també porta a aprovació el compte general de l'Ajuntament de 2020 i una proposta per adherir-se al Consorci de Salut i Atenció Social de Catalunya. El ple també vol porta a aprovació la declaració d'àrea amb mercat d'habitatge tens a Pineda, i els preus públics de la programació de l'Auditori. També tractarà un estudi econòmic del servei de taxi a demanda i donarà compte de l'execució del pressupost municipal.

 

També porta a aprovació diversos punts d'aspecte més tècnic, els decrets d'alcaldia i dues mocions.


 

El PSC presenta una moció en defensa de polítiques públiques viables per reduir el preu del subministrament elèctric.

ERC-JxP presenta una moció per exigir mesures per frenar l'escalada de preus de l'electricitat.

L'alcalde pinedenc ha aprofitat per demanar «que es pugui aconseguir el consens entre les dues mocions» i fins a última hora.

El ple es reuneix avui des de les 5 de la tarda, en directe a www.radiopineda.cat i també al canal Youtube de l'Ajuntament de Pineda.