Vés al contingut
1

El CCR enceta la nova temporada de teatre el proper 12 de setembre

 

El diumenge dia 12 de setembre a les 6 de la tarda, obrirà de nou el teló de la sala gran del Centre Cultural, per començar la nova temporada de teatre 2021-2022.

La Federació de Grups de Teatre Amateur de Catalunya, ha organitzat la Mostra ITINERA, i el Centre Cultural hi participa. La Cia. Vada Retro Teatre de Barcelona actuarà al CCR amb la comèdia d'Albert Capel: "El senyor Enric lloga habitació". La funció serà a les 6 de la tarda i la venda d'entrades serà una hora abans a la taquilla del CCR.

Ràdio Pineda també sortejarà fins a 10 invitacions dobles entre els oients.


 

Sinopsis

Un comptable jubilat viu a l'Eixample de Barcelona i el seu fill vol llogar una habitació. No idea no li agrada però a contra cor ho fa. Una jove promesa pianista s'interessa per l'oferta i està disposada a tot per llogar l'habitació, però hi ha alguna proposta que pot 'passar-se de frenada'...

 

1


 

El CCR se'n va 'de bolo'

Pel que fa a la Companyia del Centre, el diumenge dia 5 de setembre, també participarà a la Mostra ITINERA, i actuarà a Sant Feliu de Guíxols amb la comèdia "L'estranya parella" dirigida per en Rafa Ibañez. 

 

1
Foto de Joan Caimel

 

 

1

 

Mentrestant, també el cap de setmana del 4 i 5 de setembre, l'escenari del Centre acollirà el nou espectacle del Grup de Teatre Les Meliets.