Vés al contingut
1

Manel Flores: «No esperàvem la notícia de la marxa de Messi i ara caldrà conèixer la veritat del que ha passat»

 

Foto d'arxiu. Ràdio Pineda

 

El club blaugrana ha explicat a través d'un comunicat que Messi no continuarà al Barça al·ludint a la normativa de La Lliga espanyola referent al límit de la massa salarial. El comunicat diu que s'havia arribat a un acord, però, finalment, no s'ha pogut materialitzar per problemes estructurals. Segons algunes fonts, Messi veia reduït el seu sou a la meitat però volia continuar. La notícia ha tingut ressò a tot el món i ha estat el tema de conversa avui a tot arreu, i també a cafeteries i restaurants i òbviament, entre tota la família 'culer'.

El president de la Penya Barcelonista de Pineda i també de les penyes del Maresme, Manel Flores, ha dit que «no esperaven una notícia així i ara caldrà saber els detalls de què ha passat però la lliga de futbol professional hi té molt a veure».

Manel Flores ha dit que «la notícia que fons d'inversió de fora del futbol comenci a manar els clubs no agrada al Barça i altres clubs com el Madrid, entre altres». Recordem que els dirigents de la lliga espanyola de futbol volen que un grup inversor americà entri dins del campionat aportant molts milions d'euros.

Manel Flores ha dit que «els culers li deuen molt a Messi» i ha dit que «no hi ha dubte que és el millor jugador del món». Ha afegit que «vol saber els detalls de la decisió i ha afegit que cal explicar-ho bé per començar bé el campionat».

Segons alguns mitjans encara hi ha la possibilitat que Messi continuï al Barça, ja que fins que signi un nou contracte, pot signar amb el FC Barcelona. També hi ha moltes especulacions sobre a quin club podria anar si finalment marxa. Messi té 34 anys d'edat, està en plena forma i encara podria fer carrera a Europa. El PSG podria ser un dels únics clubs que podria pagar la seva fitxa gràcies a la seva propietat Qatariana.