Vés al contingut
1

El CCR 'tanca el teló' fins la propera temporada

 

Fotos. CCR de Pineda.
 

S'ha baixat el teló amb la darrera representació de 'L'estranya parella' que ha estat la funció de l'estiu al CCR. Segons un comunicat de l'entitat, «no ha estat una temporada fàcil i la nova junta, encapçalada per l'Esther Deprius, amb el rebrot de la tardor, va ajornar l'obra "7 anys", la "Gala de lliurament de premis del 40è Concurs de Teatre", el "41è Concurs de Teatre Premi Vila de Pineda" i "La Mostra Nacional de Teatre Amateur de Catalunya"».

Per Nadal, amb tots els protocols, es van poder fer unes funcions dels "Pastorets" i també dels "Pastorrats" i s'ha seguit amb el cicle de Primavera Cultural, les cloendes de l'Escola de Teatre Artur Iscla, per acabar com cada temporada, amb l'obra de l'estiu, "L'estranya parella". El 5 de setembre porten l'obra a Sant Feliu de Guíxols.

 

1

 

1

La Sala Gran també ha acollit les activitats de l'Associació cultural Mare Nostrum, com concert de sardanes de desembre, o el Cicle de concerts de primavera. També el Grup de Teatre Les Meliets, han actuat aquesta temporada a l'escenari. Tornen a actuar els dies 4 i 5 de setembre al CCR.


 

Premis pel CCR

Durant aquesta temporada el CCR ha guanyat premis amb l'obra "Avui no sopem": 4 premis, en el 1r Concurs de Teatre on-line de Gràcia a Barcelona.


 

Escola de Teatre

S'ha pogut veure el musical "Aladí" a l'Auditori, que s'ha preparat durant cinc setmanes. Es vol tornar a representar properament. L'estiu musical ha acabat, però el Casal d'estiu Tespis, segueix durant el mes d'agost i fins el dia 10 de setembre.

 

1

 

1

 

1

 

1
 

 

1

 

Dol per la mort de la Quimeta Basart

El CCR recorda la seva mort d'una actriu que va fer tota la seva vida Centre, de ben joveneta. Ràdio Pineda també se suma al condol a la família. També lamenten la mort sobtada a en Josep Mèlich, director i fundador de la K-Mama de Calafell.

 

1
Quimeta Basart. Fotos de l'arxiu del CCR.

 

1

 

1

 

1


 

A la tardor torna el CCR

La presentació de la temporada es farà el dia diumenge 17 d'octubre, coincidint amb la Diada del Centre. Hi ha alguna 'pista' del que s'estrenarà veient la façana del Centre.

 

1


 

Fan un agraïment als «socis i sòcies, empreses col·laboradores, monitors i monitores, personal de sala, personal del Bar, fotògrafs, tècnics, directors, directores, actors i actrius, equip de vestuari, pares i mares dels infants i joves, del Casal d'Estiu i de l'ETAI, públic, simpatitzants, i amics del Centre, mitjans de comunicació, Ràdio Pineda, Ponent, Federació de Grups amateurs de Teatre, Federació d'Ateneus, Coordinadora del Maresme, i també a les institucions com l'Ajuntament de Pineda, MOLTES GRÀCIES! pel vostre recolzament i suport!»

 

1