Vés al contingut
1

TV3 estrena "Pere Aragonès, el president més jove", un retrat del 132è president de la Generalitat

Imatges del documental de TV3 (CCMA)

 

Pere Aragonès és el 132è president de la Generalitat de Catalunya des del 24 de maig. Nascut a Pineda de Mar fa 38 anys, s'ha convertit en el president més jove de tota la història de la institució catalana. El documental, "Pere Aragonès, el president més jove" és una producció de TV3 produïda per Ottokar, fa un retrat personal d'Aragonès i de la seva trajectòria política. Per fer-ho, compta amb entrevistes fetes a periodistes, politicòlegs i historiadors que el segueixen des de fa anys.

 

1

 

També hi surt Pineda: la Platja dels Pescadors (Van gravar les imatges coincidint el cap de setmana del Pineda Mar de Flors), el Carrer Bertomeu, l'Ajuntament de Pineda amb la Sala de Plens i l'estació. En aquest fragment, la seva dona, Janina Juli, parla del vincle amb Pineda i que, per la gent del poble, és en Pere.

 

Es va estrenar ahir al vespre i es pot tornar a veure al 3 a la Carta:

https://www.ccma.cat/tv3/alacarta/pere-aragones-el-president-mes-jove/pere-aragones-el-president-mes-jove/video/6111727/

 

1


 

Els directors, Josep Morell i Jordi Vilar, han tingut accés exclusiu a la rebotiga de la campanya electoral de les eleccions del 14F retratant mítings de campanya; passejant per poble, Pineda de Mar, i viatjant amb ell al cotxe oficial. També es compta amb imatges exclusives de la nit de les eleccions; de la celebració del triomf dins la seu d'Esquerra Republicana; de la primera investidura fallida; de la segona investidura, realitzada vuitanta-tres dies després; de la seva marxa de la Conselleria d'Economia i de la seva arribada al Palau de la Generalitat. El documental també repassa com s'ha modificat el panorama polític català els darrers anys .