Vés al contingut
1

La Companyia del Centre, premiada a Gràcia per l'obra "Avui no sopem"

El 1r Premi Concurs de Teatre on-line Vila de Gràcia de BCN ha premiat amb quatre guardons l'obra "Avui no sopem" del CCR. El concurs s'ha desenvolupat els darrers mesos, mentre no es podien fer representacions. L'obra premiada "Avui no sopem" de Pep Anton Gómez i Jordi Sánchez, va estar dirigida a Pineda per Maite Farré i Josep Serra.

 

En el Centre Cultural l'obra va ser interpretada per Maria Poch, guardonada amb el segon premi a la millor actriu principal del Concurs, Jordi Aragonès, segon Premi al millor actor de repartiment, i també Jaume Valls, Ariadna Matamoros i Verònica Rebollo. També Maite Farré i Josep Serra han estat guardonats amb el tercer premi a la millor direcció, i la Companyia del CCR, amb el tercer premi del concurs. En aquest concurs de Teatre on-line Vila de Gràcia, hi han participat 16 grups d'arreu de Catalunya.

 

1
 

Estrenada a Pineda el 31 de març del 2019, l'obra va tenir molt bona acollida, i fins i tot, en Jordi Banacolocha, que la va representar en el Teatre Condal de Barcelona l'any 2016, va assistir a l'estrena de la Companyia del CCR.