Vés al contingut
1

Les Meliets actuen a l’Auditori aquest diumenge amb el Festival de Primavera Gent Gran amb il·lusió’

Foto: Ràdio Pineda

 


 

El grup de teatre Les Meliets presenten aquest diumenge l’espectacle ‘Festival de Primavera Gent Gran amb il·lusió’ a l’Auditori. Després de l’estrena de l’espectacle, aquest passat nadal al centre cultural, el grup de teatre ha incorporat nous números per poder-los estrenar aquest diumenge a l’Auditori de Pineda. Graciela Surroca, membre del grup, ha dit que hi haurà varietat de cançons, sardanes, boleros, i sobretot cançó catalana.

 

 

1

Josep Ferrer, director de l'espectacle i president del grup i Gabriela Surroca, membre del grup als estudis de Ràdio Pineda

 

 

En tots els espectacles del grup de teatre Les Meliets destaca també el vestuari. Gabriela Surroca i Josep Ferrer president del grup i director de l’espectacle n’han parlat i han animat al públic a venir-los a veure.

 

 

L’espectacle ‘Festival de Primavera Gent Gran amb Il·lusió’ el podreu veure aquest diumenge a les 6 de la tarda a l’Auditori. El preu de l’entrada és de 7 euros. Venda d’entrades anticipades a partir d’aquest dijous i fins dissabte d’11h a 13h al Nucky’s by Sant Jordi, i també podeu comprar l’entrada una hora abans de la funció al mateix Auditori.