Vés al contingut
1

Noemí Llorens, escollida consellera nacional de Junts al Maresme

Noemí Llorens (Arxiu RP)

 

La pinedenca Noemí Llorens ha estat escollida aquest cap de setmana com a consellera nacional de Junts per Catalunya, representant la comarca del Maresme. Noemí Llorens, portaveu a Pineda d'EM-JxCat, ha estat la representant maresmenca amb més vots: en total ha obtingut el suport del 46,38% dels paticipants. Es converteix així en la primera persona a obtenir aquest càrrec, de nova creació, a la comarca. El Consell Nacional de Junts és el màxim òrgan de decisió del partit, per al debat, participació i control entre els congressos de la formació. Els altres representants del Maresme que han estat escollits per ser consellers nacionals de Junts són Marc Marín, Soraya Real i Gemma Montoya.

 

Noemí Llorens s'ha mostrat «molt agraïda per la responsabilitat que m'han atorgat els afiliats i afiliades del Maresme per ser la seva consellera nacional». Ha dit que poc a poc es va «construint el partit, de forma radicalment democràtica», i s'ha posat a disposició de la formació».

 

Ha posat en relleu que “El Maresme és una de les comarques amb major projecció econòmica, social, cultural i política de les comarques de Barcelona i de tot els país, i tenim molt a dir» i que la seva voluntat és traslladar aquest pes específic de la comarca al Consell Nacional de Junts.»


Va haver un total del 37,5% de participació dels afiliats de Junts.