Vés al contingut
1

Mònica Palacín (ERC): «Comença una etapa històrica de polítiques progressistes i socials»

Mònica Palacín (arxiu)

 

Escolta AQUÍ les declaracions

 

La diputada per ERC, Mònica Palacín ha dit que «és un pas històric per fer una nova etapa política a Catalunya, amb polítiques d'esquerres, amb un acord sòlid i tenint en compte les polítiques socials». També ha dit que el cap de setmana Pere Aragonès ja serà President de la Generalitat, i tot i que no ha parlat personalment amb ell, «han parlat a través del grup parlamentari». També ha dit que «cal agrair a l'equip negociador poder trobar l'acord».

 

Ha destacat a nivell local, que un pinedenc pugui president la Generalitat i que ERC tingui la presidència després de 80 anys. També ha afegit que «és un gran simbolisme per ERC que «reprèn el fil històric dels grans canvis dels anys 30 que van permetre una seguit de millores i de transformació social i de progrés, amb un ideal de llibertat».

 

Després de l'anunci d'ERC i Junts per governar en coalició a la Generalitat, que portaran al pinedenc Pere Aragonès a ser investit president de la Generalitat, a Ràdio Pineda hem recollit les primeres valoracions dels portaveus polítics locals a l'Ajuntament de Pineda.