Vés al contingut
1

Noemí Llorens (EM-JxCat): «El nou govern sabrà trobar punts comunicants i treballar una estratègia conjunta per governar»

Noemí Llorens (arxiu)

 

Escolta AQUÍ les declaracions

 

La regidora portaveu d'En Marxa-Junts per Catalunya ha dit que «estan contents de l'acord de govern de màxims, per tenir una Generalitat estable, treballant molt amb constància i suportant molta pressió». També ha afegit que l'acord «perfila fins i tot com s'han de superar les discrepàncies internes del govern i la forma de solucionar-les».

 

Ha afegit que «cal fer compatibles les estratègies però caldrà el consens i trobar punts comunicants». Ha dit que «hi ha també una gran feina a fer en polítiques socials i econòmiques, en cultura, igualtat, transparència o organització, que té molt de valor i es podrà treballar cada dia per sortir de la crisi». Ha definit el proper president de la Generalitat, Pere Aragonès, com a «persones afable, treballadora, preparat, dialogant i bon gestor».

 

Després de l'anunci d'ERC i Junts per governar en coalició a la Generalitat, que portaran al pinedenc Pere Aragonès a ser investit president de la Generalitat, a Ràdio Pineda hem recollit les primeres valoracions dels portaveus polítics locals a l'Ajuntament de Pineda.