Vés al contingut
1

20 nens i nenes del Montpalau Team participaran al Santa Susanna Bike Festival

 

Foto: Arxiu. Montpalau Team
 

Santa Susanna acull el cap de setmana un esdeveniment dedicat al ciclisme que inclou una cursa popular infantil per a nens i nenes d’entre 8 i 14 anys.

El Santa Susanna Bike Festival és un esdeveniment esportiu dedicat al món del ciclisme que concentrarà al poble un variat perfil d’esportistes: professionals de la competició, aficionats i un públic familiar. El Festival acull un seguit de proves federades d’alt nivell i combina les modalitats amateur i de promoció turística.

També hi haurà una prova popular per a joves d’entre 8 i 14 anys.

Els recorreguts seran els mateixos que s’hauran utilitzat per als infants federats, amb sortida al costat del Camp de Futbol de Santa Susanna.

Hi hauran dos recorreguts:

  • Circuit curt: destinat a nens i nenes de 8, 9 i 10 anys. Té una longitud d’1,2 km aproximadament. S’hi donaran diverses voltes.

  • Circuit llarg: per a infants d’11, 12, 13 i 14 anys. La longitud és aproximadament d’1,6 km. També s’hi faran diverses voltes.

Aquesta cursa no és competitiva. Això significa que tots els participants que finalitzin el recorregut tindran la seva medalla conforme han participat en aquesta prova popular.


 

INSCRIPCIONS

  • Les proves estan limitades a un màxim de 40 nens/es per recorregut.

  • La inscripció és GRATUÏTA.

  • Malgrat tot, caldrà fer una INSCRIPCIÓ PRÈVIA a www.ticketoci.net

  • La inscripció inclou una assegurança de dia, serveis mèdics i una medalla en finalitzar la prova.