Vés al contingut
1

Joan Tardà (ERC) diu a Pineda que «cal convèncer que la República és el millor instrument per una societat millor»

 

Fotos. Ràdio Pineda


 

Joan Tardà ha presentat el seu llibre “En defensa pròpia” a Pineda. Tardà és polític i professor que ha estat diputat al Congrés dels Diputats de Madrid per ERC fins el maig de 2019.

Joan Tardà ha dit a Pineda que «ERC ha estat capaç, amb condicions molt dures, d'analitzar què es pot fer millor i què s'ha fet malament». Ha dit que «ERC ha reformulat l'estratègia però l'objectiu és que la repressió no els faci retrocedir». També ha explicat que «des del 2018, ERC actua en una batalla política tenint en compte que el dia 1 d'octubre va ser una gran victòria i -segons ha afegit- el referèndum serà ineludible, però cal comptar amb més gent, i diferent». En el seu parlament ha dit que cal «ser capaços de posar-se d'acord aquells convençuts que asseguren que tot passa per un referèndum d'autodeterminació, tenint en compte els que no són independentistes». En l'acte ha dit que «cal una solució democràtica on tothom hi tingui cabuda sense bloqueig». Ha alertat sobre la pobresa de la població i per això ha demanat ser útils al poble. També ha assegurat que «la República es el millor instrument per una vida digna, amb la riquesa més ben distribuïda i ERC ha de liderar el procés de de la social-democràcia tenint en compte les altres esquerres».


 

De la seva banda, la diputada al Parlament i també regidora portaveu d'ERC-JxP, Mònica Palacín, ha dit que Joan Tardà és un home de «compromís amb una trajectòria política ferma» i ha afegit que «ERC vol fer créixer l'independentisme comptant amb tothom».

La secció local d’Esquerra Republicana-Junts x Pineda han organitzat la presentació del llibre “En defensa pròpia”, de Joan Tardà. L’acte es va fer dissabte al pati de Can Comas amb Joan Tardà, Mònica Palacín, i el periodista i responsable de comunicació d’Esquerra Sergi Sol. A més, l’acte va comptar amb la música de Pep Picas.


 

1