Vés al contingut
1

Marcos Ortega (Pineda en Comú) reclama potenciar la Taula de Reconstrucció «per la situació excepcional que viu la societat»

 

Foto d'arxiu.

 

Escolta aquí l'entrevista


 

El regidor portaveu de Pineda en Comú ha dit avui a Ràdio Pineda que «caldria treballar contínuament per la Taula de Reconstrucció, i a través de tots els mitjans per fer un bon seguiment». Ha dit que consideren «que actualment no és útil, amb pocs acords i poc definits» i que «el govern ha activat un pla de xoc però la Taula fa molt que no es convoca ni es fa un seguiment dels acords». Ha dit que «cal sumar tots els esforços per destinar-los a les persones, ja que la gent necessita recolzament».

Pel que fa al pressupost de l'Ajuntament de Pineda de 2021 ha augurat «una baixada d'ingressos, però igualment caldrà donar resposta a moltes necessitats i prioritats». Ha dit que «no volen retallades en l'apartat social» i ha demanat al govern local «poder treballar conjuntament en el pressupost municipal». Lamenta que «el govern del PSC defineixi el pressupost en solitari gràcies a la seva majoria absoluta al ple». Els eixos que defensaran comencen pel «rescat social i la promoció econòmica i el treball»


 

Marcos Ortega s'ha mostrat molt preocupat «per alguns problemes estructurals que té Pineda, ja abans de la crisi de la Covid-19». Per això ha dit que «caldran experts per donar resposta a moltes situacions i caldrà fer un bon projecte de futur». També ha parlat de la necessitat de donar més formació a la població de Pineda per millorar la seva qualificació. Ha afegit que cal «tenir en compte la nova economia, la digital i verda» i potenciar més el Centre Innova.


Pel que fa a la seguretat i civisme a Pineda ha dit que «cal més Policia Local i més Mossos d'Esquadra, i recuperar la policia de proximitat».

També ha afegit que «es podrien fer públiques les sancions que aplica la Policia Local per fer pedagogia sobre les conseqüències que té l'incivisme a Pineda». Aposta pels agents cívics i educadors de carrer pels joves. Ha afegit que el govern pinedenc «sovint es quede en els titulars de les notícies però cal més implicació en eliminar els actes incívics».


 

Demà és el torn de Mònica Palacín, d'ERC-JxP, a les 8.40 en una entrevista en directe a Ràdio Pineda.

www.radiopineda.cat