Vés al contingut
1

L'alcalde de Pineda felicita el Nadal amb una fotografia de voluntaris netejant la Platja de Pineda arran del temporal Glòria

 

 

La felicitació de Nadal de l'Ajuntament de Pineda és ben diferent d'altres anys. S'hi pot veure una imatge de voluntaris traient el que va deixar el temporal Glòria del gener passat en que es van produir grans destrosses a la platja de Pineda i d'arreu de Catalunya. Unes setmanes més tard es van fer diverses campanyes per treure brutícia i la vegetació que cobria per complet la platja i que va venir arrossegada per La Tordera i la resta de rieres del Maresme.

 

L'alcalde felicita el Nadal dient que «cada any decorem arbres, encenem llums i il.luminem estels. Enguany felicitem el Nadal amb el millor d'un poble amb la seva gent per donar-ho tot en moments de dificultat». Acaba dient «Que ni el Glòria ni la Covid-19 esvaeixin la generositat».

 

L'alcalde ha dit a Ràdio Pineda «que tothom es necessita i ara cal més proximitat que mai perquè és un valor afegit en una població com Pineda».