Vés al contingut
1

ERC-JxP demana a l'equip de govern un pla d'asfaltat i la revisió d'alguns carrers de Pineda

Foto: Ple de l'Ajuntament de Pineda

 

Ho va demanar al darrer ple municipal de Pineda i va dir que «alguns carrers no s'han asfaltat del tot al darrer pla del 2019 i pot ser un perill ja que en alguns sectors hi ha deficiències». En el ple, la regidora Carmen Vila va demanar «que es pugui dur a terme el més aviat possible».

El regidor d'urbanisme Santiago Macip ha dit que «caldrà temporalitzar el calendari per fer asfaltat de carrers durant el 2021 i s'hi puguin destinar diners». Santiago Macip ha dit que «periòdicament cal destinar-hi recursos i l'Ajuntament de Pineda ja té un estudi que detalla quins carrers necessiten una millora més urgent».

En el torn obert de paraules també van demanar la neteja d'un solar al carrer Eivissa cantonada Sant Antoni, que conté brutícia just a tocar d'un antic transformador. Santiago Macip ha dit que «cal finalitzar el procés d'entrega d'una peça urbanística en aquell sector» i ha afegit que «també s'hi sumen aspectes de falta de civisme amb abocament il.legals». Ha dit que «ja no hi hauria d'haver l'estació transformadora i s'espera que es puguin enderrocar aviat».