Vés al contingut
1

Diumenge torna la programació de l'Auditori de Pineda, amb la màgia de les bombolles de Pep Bou

Diumenge 29 de novembre tornarà la programació de L'Auditori de Pineda amb l'espectacle Clinc! de la Cia. Pep Bou. Entrades a www.auditoripineda.cat. L'Aforament serà d'un 50% per complir amb les mesures anti Covid-19.

 

La Companyia Pep Bou durà a sobre l’escenari l’entusiasme i la il·lusió amb el seu espectacle Clinc! Clinc simbolitza el canvi d’actitud de les persones quan deixen de veure la vida de forma pessimista i quan decideixen a contemplar la bellesa del seu entorn i començar a cooperar en lloc de viure de forma aïllada.

 

https://www.entrapolis.com/entrades/clinc-de-la-companyia-pep-bou

 

Pel públic familiar, i de cares a les festes de Nadal, el 12 de desembre i també amb doble sessió arriba a L’Auditori Nit de Reis, de la Roda Produccions: un musical ple de màgia per gaudir en família de l’esperit nadalenc i la força dels somnis.

 

Per últim, el 27 de desembre la Big Band Jazz Maresme oferirà un concert de Nadal amb Marian Barahona. L’espectacle oferirà un repertori pensat específicament per l’època nadalenca. La recaptació de les dues sessions d’aquest concert serà en benefici de la Campanya de Joguines de Càritas, Creu Roja i Ràdio Pineda.

 

Mesures especials Covid-19

 

Seguint les indicacions i les mesures establertes pel món de la cultura i els espectacles, s’ha reduït l’aforament de L’Auditori per tal de mantenir el distanciament entre persones. L’accés al recinte estarà controlat i durant l’espectacle els espectadors i espectadores hauran de dur mascareta.

 

En el moment de la compra d’entrades a través de www.auditoripineda.cat no es podrà adquirir més de 4 entrades per compra, per tal de poder distanciar els seients i mirar que tothom tingui cabuda. Per últim, quan s’adquireixin les entrades, es demanarà un nom i un telèfon de contacte, només a fi de poder realitzar la traçabilitat si es donés el cas.