Vés al contingut
1

La Junta Local de Lluita contra el Càncer de Pineda habilita una guardiola virtual per a poder fer donatius


 

Aquest any 2020, degut a l'emergència sanitària, no es pot celebrar la CAMINADA CONTRA EL CÀNCER de Pineda. La Junta Local de la Lluita Contra el Càncer han explicat que, tot i així, «el municipi no s'atura, i malauradament el càncer tampoc». Per tant des de l'AECC - Catalunya Contra el Càncer i la pròpia Junta Local de Pineda de Mar s'ha habilitat una guardiola virtual per a fer els nostres donatius (particulars, empreses, ...)».

Cesareo Areales, de la Junta Local de la Lluita contra el Càncer, ha dit que el funcionament de la guardiola virtual és molt senzill, i es pot accedir amb el mòbil o l'ordinador fent l'ingrés a un compte corrent. És el mateix que fer una compra d'un producte per internet, i d'aquesta forma es fa el donatiu. Les empreses també poden fer-ho. Es pot fer qualsevol aportació econòmica.

Us adjuntem el link https://www.aecc.es/es/hucha-voluntarios?id=2000618700

Campanya impulsada per la Junta Local de Pineda AECC - Catalunya contra el Càncer.

 

 

També podeu col.laborar comprant galetes de Soniaaurea Cakes

Una vegada més, fins el 18 d'octubre, podeu comprar galetes que destinen el 100% a la lluita contra el càncer.


 

La pastissera pinedenca Sònia Aurea, propietària de l'establiment 'Sòniaaurea Cakes', forma part del grup de 35 pastisseres d'arreu d'Espanya que participen en l'elaboració de les galetes solidàries a benefici de la lluita contra el càncer de mama. Hem parlat amb ella i ens ha explicat que fa dos anys que participa en aquesta iniciativa fent galetes i ha dit que l'objectiu aquest any és vendre més de 400 galetes.

Les galetes tenen forma de cor i estan decorades amb un llaç i un raig que significa esperança i llum per les persones que lluiten contra aquesta malaltia. La pastissera pinedenca Sònia Aurea ha dit que el preu de les galetes solidaries és de 2 euros i que tots els diners recaptats s'entregaran íntegrament a l'AECC per a la investigació i tractaments del càncer de mama.

Fins el dilluns 19 d'octubre podeu comprar les galetes solidaries al preu de dos euros a diferents establiments i entitats de Pineda. Aquesta iniciativa s'organitza perquè el dia 19 d'octubre és commemora el dia Internacional de la lluita contra el càncer de mama.