Vés al contingut
1

Galetes solidaries contra el càncer a Pineda

Fotos: Ajuntament de Pineda

 

 

Escolta AQUÍ l'entrevista

 

Fins el dia 19 d'octubre podeu col·laborar comprant les galetes solidaries al preu de 2 euros a l'establiment pinedenc Sòniaaurea Cakes de l'Avinguda Mediterrània de Poblenou. Els diners es destinen íntegrament per la lluita contra el càncer de mama. La iniciativa va començar fa 6 anys a través d'un grup de 35 pastisseres d'arreu d'Espanya, entre les quals hi forma part Sòniaaurea Cakes. La seva propietària, la pastissera Sònia Àurea ha explicat a Ràdio Pineda que aquest és el quart any que hi participen i ha dit que l'objectiu és vendre 400 galetes. Actualment ja n'han venut 300.

 

 

 

Sònia Àurea ha explicat que les galetes que han fet aquest any són de gingebre i canyella i tenen forma hexagonal. També ha pintat a mà un llaç rosa, símbol de la lluita contra el càncer de mama.

 

2

 

Per tant, si voleu col·laborar podeu comprar aquestes galetes solidaries al preu de 2 euros a la pastisseria pinedenca Sòniaaurea Cakes de l'Avinguda Mediterrani de Poblenou. Els diners es destinen íntegrament a la lluita contra el càncer de mama. La iniciativa de la venda d'aquestes galetes es fa per tot Espanya.

 

 

4