Vés al contingut
1

Marcos Ortega (Pineda En Comú): «La unilateralitat i el processisme han fracassat i ara el que cal és diàleg i eleccions per un canvi de govern»

 

Escolta AQUÍ Marcos Ortega

 

El regidor portaveu de Pineda En Comú, Marcos Ortega, ha dit que la seva formació aposta per «l'eix nacional i social en la defensa dels drets i les llibertats del poble» per tant, «cal continuar reivindicant aquestes millores socials i nacionals». Marcos Ortega ha dit que «la pandèmia ha posat damunt la taula molts problemes estructurals que ja teníem». En aquest sentit ha fet referència als «problemes socials molt grans a nivell d'educació, sanitat i serveis públics».

 

 

El regidor portaveu de Pineda En Comú ha defensat la convocatòria d'eleccions. Ha dit que «el processisme ja està acabat i cal un nou govern que faci polítiques públiques i desenvolupi l'estat del benestar per totes les necessitats que hi ha». Ha recordat que sempre han defensat el el dret a decidir: «La unilateralitat ha fracassat i el que cal és diàleg amb les forces polítiques espanyoles i catalanes». Ha dit que «A Catalunya som majoria defensant el Dret a Decidir i som majoria per fer polítiques progressistes» i per això cal un canvi de govern.

 

1
Ofrena de Pineda En Comú