Vés al contingut
1

Residència Mini Park: 'Els residents estan tranquils però enyoren les visites dels familiars. El risc 0 no existeix i tot això, et fa estar en tensió'

Fotos: Residència Mini Park

 

 

Escolta AQUÍ l'entrevista

 

Escolta AQUÍ la salutació de la residència

 

 

La residència Mini Park de Pineda viu amb certa normalitat el confinament. A dia d'avui no hi ha cap contagi gràcies als diferents protocols i mesures de seguretat que s'han establert. Raquel Barnau coordinadora de la residència Mini Park ha explicat que estan bé però la situació és complicada pels moments d'incertesa i de neguit. Ha recordat que quan van començar a aplicar-se els protocols tot era un embolic i angoixant.

 

2

Raquel Barnau és la coordinadora de la Residència Mini Park

 

 

A dia d'avui, Raquel Barnau ha dit que els residents estan tranquils però troben a faltar les visites dels familiars. Ho intenten complementar amb videoconferències i penjant vídeos i fotografies a les xarxes socials, entre altres propostes ja que tot ajuda a mantenir el contacte i a tranquil·litzar tant a familiars com a residents.

 

Paral·lelament, l'equip de la residència fa moltes reunions on es comenten les últimes novetats i decisions que es prenen per estar alerta davant de qualsevol símptoma. Tot i així, Raquel Barnau ha dit que el risc 0 no existeix i que 'tot això et fa estar en tensió'.

 

3

L'equip de la residència Mini Park

 

 

Recordem que l'ambulatori dona suport i cobertura a les residències de Pineda. En aquest sentit Raquel Barnau ha valorat de forma positiva el contacte que mantenen amb l'EAP de Pineda.

 

El dia a dia a la residència ja s'ha normalitzat davant aquesta nova situació de confinament. La prioritat és que no entri el virus i això fa que tot l'equip estigui alerta. La coordinadora de la residència també ha dit que intenten que els residents pateixin els mínims canvis possibles. La Residència Mini-Park actualment té 52 residents i 30 professionals treballant. Actualment no hi ha cap cas de Covid-19.

 

Ràdio Pineda fa fins aquest dijous, una ronda de trucades a les Residències de gent gran de Pineda per tal de donar visibilitat a la tasca que fan els i les professionals que hi treballen i també per conèixer com viuen els confinament els residents.

 

Aquest dimecres entrevistarem a Pepi Villalta directora de la residència Paradís del Mar. L'entrevista la podeu escoltar a les 8:40h del matí a Ràdio Pineda.