Vés al contingut
1

Pineda anima a les emissores d’abast català i estatal que se sumin al #treularàdioalbalcó de cada dimecres

A Pineda també s'han fet altres experiències, com la cantada escolar des del balcó de divendres passat, amb Ràdio Pineda (Foto).

 

Ràdio Pineda anima que la resta d’emissores d’abast nacional se sumin a aquesta iniciativa que va començar a les emissores de l’Alt Maresme i que ara ja s’hi ha adherit les emissores locals associades a la Xarxa Audiovisual Local (XAL)

 

#TreuLaRàdioAlBalcó és una iniciativa promoguda per Ràdio Pineda, Nova Ràdio Lloret, Ràdio Blanes, Ràdio Calella Televisió, Ràdio Palafolls, Ràdio Tordera i Ràdio Sant Pol que s'ha estès a la resta de ràdios locals del país a través de La Xarxa, amb 80 emissores participants.

 

Els dimecres, a les 17.30h, s'invita els oients a sintonitzar l'emissora, apujar el volum i treure els aparells als balcons i finestres per escoltar arreu la mateixa cançó.

 

#TreuLaRàdioAlBalcó compta amb el suport de la Xarxa Audiovisual Local (XAL) i dels grups i cantants de les cançons que s'hi escoltaran. Si l'actualitat informativa ho permet, cada dimecres a les 17.30h emetran una mateixa cançó, amb l'objectiu que els ciutadans la ballin al balcó per crear bons moments col·lectius.

 

1